/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мука
/ Мука пшеничная
Італійський пшеничний коржик: фокача з оливками і ... - UkrMedia
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 24.10.2018
Новости про муку пшеничную, новости, подробности относительно муки пшеничной
Мука пшеничная
Італійський пшеничний коржик: фокача з оливками і ... - UkrMedia
UkrMedia Потроху додаючи до замішаної семоліни борошно, замішуємо тісто приблизно 7 хвилин. Після того, як тісто перестане липнути до рук, його можна залишити підніматися, змастити оливковою олією миску і накривши його харчовою плівкою. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 24.10.2018
Смотреть все новости в разделе Мука пшеничная