- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно пшеничне
Італійський пшеничний коржик: фокача з оливками і ... - UkrMedia
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.10.2018
Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного
Борошно пшеничне
Італійський пшеничний коржик: фокача з оливками і ... - UkrMedia
UkrMedia Потроху додаючи до замішаної семоліни борошно, замішуємо тісто приблизно 7 хвилин. Після того, як тісто перестане липнути до рук, його можна залишити підніматися, змастити оливковою олією миску і накривши його харчовою плівкою. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.10.2018
Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне