/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мука
/ Мука пшеничная
Про ковбасу в СРСР - Повінь - зміна системи
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 04.10.2017
Новости про муку пшеничную, новости, подробности относительно муки пшеничной
Мука пшеничная
Про ковбасу в СРСР - Повінь - зміна системи
Повінь - зміна системи оброблені субпродукти (яловичі і свинячі язики і мізки); харчову плазми (сироватки) крові, білковий стабілізатор (до 5%), кісткові виварки, картопляний крохмаль і пшеничне борошно. Білковий стабілізатор, для довідки – виготовляють з свинячої ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 04.10.2017
Смотреть все новости в разделе Мука пшеничная