/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно пшеничне  

Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного

Борошно пшеничне


Про ковбасу в СРСР - Повінь - зміна системи



Повінь - зміна системи
оброблені субпродукти (яловичі і свинячі язики і мізки); харчову плазми (сироватки) крові, білковий стабілізатор (до 5%), кісткові виварки, картопляний крохмаль і пшеничне борошно. Білковий стабілізатор, для довідки – виготовляють з свинячої ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 04.10.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне