- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно пшеничне
Про ковбасу в СРСР - Повінь - зміна системи
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.10.2017
Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного
Борошно пшеничне
Про ковбасу в СРСР - Повінь - зміна системи
Повінь - зміна системи оброблені субпродукти (яловичі і свинячі язики і мізки); харчову плазми (сироватки) крові, білковий стабілізатор (до 5%), кісткові виварки, картопляний крохмаль і пшеничне борошно. Білковий стабілізатор, для довідки – виготовляють з свинячої ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.10.2017
Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне