/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Говядина
Український борщ варять на соковитій свинині - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 29.09.2016
Новости про говядину, новости, подробности относительно говядины
Говядина
Український борщ варять на соковитій свинині - Gazeta.ua
Gazeta.ua ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суп з копченою грудинкою та пекінською капустою треба їсти на наступний день. Приготування: Залийте свинину 4 літрами води і варіть 1,5 години. До цього борщу підійде будь-яке м'ясо на ваш смак: і яловичина, і навіть курка. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 29.09.2016
Смотреть все новости в разделе Говядина