/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Український борщ варять на соковитій свинині - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.09.2016
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Український борщ варять на соковитій свинині - Gazeta.ua
Gazeta.ua ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суп з копченою грудинкою та пекінською капустою треба їсти на наступний день. Приготування: Залийте свинину 4 літрами води і варіть 1,5 години. До цього борщу підійде будь-яке м'ясо на ваш смак: і яловичина, і навіть курка. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.09.2016
Дивитись всі новини в розділі Яловичина