/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Говядина
До ресторану "Остання барикада" відвідувачі не можуть знайти ... - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 07.06.2016
Новости про говядину, новости, подробности относительно говядины
Говядина
До ресторану "Остання барикада" відвідувачі не можуть знайти ... - Gazeta.ua
Gazeta.ua Це українська мармурова яловичина, яка дозріває 20–30 діб. 300-грамова порція коштує 198 гривень. У заклад заходить голова мистецького об'єднання "Остання Барикада" 46-річний Олесь Доній. Бере меню й сідає за крайнім столиком. 2001-го ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 07.06.2016
Смотреть все новости в разделе Говядина