/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
До ресторану "Остання барикада" відвідувачі не можуть знайти ... - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.06.2016
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
До ресторану "Остання барикада" відвідувачі не можуть знайти ... - Gazeta.ua
Gazeta.ua Це українська мармурова яловичина, яка дозріває 20–30 діб. 300-грамова порція коштує 198 гривень. У заклад заходить голова мистецького об'єднання "Остання Барикада" 46-річний Олесь Доній. Бере меню й сідає за крайнім столиком. 2001-го ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.06.2016
Дивитись всі новини в розділі Яловичина