/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


До ресторану "Остання барикада" відвідувачі не можуть знайти ... - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Це українська мармурова яловичина, яка дозріває 20–30 діб. 300-грамова порція коштує 198 гривень. У заклад заходить голова мистецького об'єднання "Остання Барикада" 46-річний Олесь Доній. Бере меню й сідає за крайнім столиком. 2001-го ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 07.06.2016




Дивитись всі новини в розділі Яловичина