/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мука
/ Мука тыквенная
Італійське печиво Кантучині смакує з підсмаженим мигдалем - Gazeta.ua (прес-реліз)
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 08.05.2015
Новости про муку тыквенные, новости, подробности относительно муки тыквенных
Мука тыквенная
Італійське печиво Кантучині смакує з підсмаженим мигдалем - Gazeta.ua (прес-реліз)
Gazeta.ua (прес-реліз) Викласти тісто на присипаний борошном стіл і замішувати його протягом двох хвилин. Спершу тісто буде сипучим, але потім набуде гладкої консистенції. Вимішувати таке тісто стане легко, воно також не буде липнути до рук. Розділити тісто на ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 08.05.2015
Смотреть все новости в разделе Мука тыквенная