- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно гарбузова
Італійське печиво Кантучині смакує з підсмаженим мигдалем - Gazeta.ua (прес-реліз)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.05.2015
Новини про борошно гарбузове, новинки, детальна інформація відносно борошна гарбузового
Борошно гарбузова
Італійське печиво Кантучині смакує з підсмаженим мигдалем - Gazeta.ua (прес-реліз)
Gazeta.ua (прес-реліз) Викласти тісто на присипаний борошном стіл і замішувати його протягом двох хвилин. Спершу тісто буде сипучим, але потім набуде гладкої консистенції. Вимішувати таке тісто стане легко, воно також не буде липнути до рук. Розділити тісто на ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.05.2015
Дивитись всі новини в розділі Борошно гарбузова