/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Говядина
Вчені з'ясували, чому червоне м'ясо сприяє раку - Неполітичні новини
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 30.12.2014
Новости про говядину, новости, подробности относительно говядины
Говядина
Вчені з'ясували, чому червоне м'ясо сприяє раку - Неполітичні новини
Неполітичні новини Численні дослідження давно пов'язували червоне і оброблене м'ясо з підвищеним ризиком виникнення раку. Тепер вчені Каліфорнійського університету встановили, що вживання великої кількості свинини, яловичини або баранини збільшує ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 30.12.2014
Смотреть все новости в разделе Говядина