/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Вчені з'ясували, чому червоне м'ясо сприяє раку - Неполітичні новини
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.12.2014
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Вчені з'ясували, чому червоне м'ясо сприяє раку - Неполітичні новини
Неполітичні новини Численні дослідження давно пов'язували червоне і оброблене м'ясо з підвищеним ризиком виникнення раку. Тепер вчені Каліфорнійського університету встановили, що вживання великої кількості свинини, яловичини або баранини збільшує ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.12.2014
Дивитись всі новини в розділі Яловичина