/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Диетологи рассказали, кому лучше не употреблять баклажаны - Интернет-газета "ВЕСТИ"



Интернет-газета "ВЕСТИ"
Для некоторых баклажан принесет пользу, а вот некоторым следует отказаться от потребления этого овоща. В баклажане содержится калий, бор, кальций, магний, а также витамины A, B1, B2, B6, B9, C, E, K, PP. Следует обращать внимание на способ приготовления. Диетологи ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.08.2018




Дивитись всі новини в розділі Баклажан