/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Сири
Борисов Академія: пастрамі, «рвана свинина» і культ BBQ - Новое Время
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.11.2017
Новини про сири, новинки, детальна інформація відносно сирів
Сири
Борисов Академія: пастрамі, «рвана свинина» і культ BBQ - Новое Время
Новое Время Усе. Копченню підлягають фрукти, овочі, сири, риба, м'ясо і субпродукти. Головне пам'ятати, що для різних продуктів час копчення буде різним. Зокрема, риба і птиця коптять порівняно швидко. Якщо перетримати – легко «вбити» смак продукту. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.11.2017
Дивитись всі новини в розділі Сири