/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Сыры
Як правильно зберігати сир, щоб він не втрачав смак і запах - АСН Новини України та світу
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 20.07.2018
Новости про сыры, новости, подробности относительно сыров
Сыры
Як правильно зберігати сир, щоб він не втрачав смак і запах - АСН Новини України та світу
АСН Новини України та світу До таких сортів відносяться варені пресовані сири, такі як пармезан, грюйер, емменталь і неварені пресовані сири - едамер, чеддер, гауда. Вони можуть зберігатися від трьох-чотирьох тижнів в холодильнику або до шести місяців у морозилці. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 20.07.2018
Смотреть все новости в разделе Сыры