/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Субпродукты
Как да преборим тежкия новогодишен махмурлук - списание МЕНИДЖЪР
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 01.01.2017
Новости про субпродукты, новости, подробности относительно субпродуктов
Субпродукты
Как да преборим тежкия новогодишен махмурлук - списание МЕНИДЖЪР
списание МЕНИДЖЪР ... да си "подложим" с блюда, съдържащи мазнини, протеини и въглехидрати. Особено подходящо за целта е червеното месо, тъй като е богато на витамини от B групата и на аминокиселини, които лесно преработват алкохолните субпродукти. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 01.01.2017
Смотреть все новости в разделе Субпродукты