/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Говядина
Як приготувати та правильно їсти хінкалі, - учасник "Пекельної ... - ОГО
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 17.04.2013
Новости про говядину, новости, подробности относительно говядины
Говядина
Як приготувати та правильно їсти хінкалі, - учасник "Пекельної ... - ОГО
ОГО Яловичина - 70% і свинина - 30%, ріпчаста цибуля, кінза, гострий перець чилі, сіль, чорний перець, кліаві та імеретинський заправ (жовта квітка). Свинину з яловичиною дрібно-дрібно порубати, але можна пропустити і через м'ясорубку. Додати у ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 17.04.2013
Смотреть все новости в разделе Говядина