- • Антильский огурец
- • Базилик
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколи
- • Брюссельская капуста
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста белокочанная
- • Капуста краснокочанная
- • Картофель
- • Кольраби
- • Лук
- • Морковь
- • Огурец
- • Патиссон
- • Пекинская капуста
- • Перец овощной
- • Петрушка
- • Помидор
- • Ревень
- • Редис
- • Редька
- • Репа
- • Свекла
- • Сельдерей
- • Топинамбур
- • Тыква
- • Фасоль
- • Фенхель
- • Хрен
- • Чеснок
- • Шпинат
- • Щавель
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Овощи
/ Баклажан
Квашені баклажани обмотують стеблами селери - Gazeta.ua (прес-реліз)
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 14.09.2015
Новости про баклажаны, новости, подробности относительно баклажанов
Баклажан
Квашені баклажани обмотують стеблами селери - Gazeta.ua (прес-реліз)
Gazeta.ua (прес-реліз) Автор: ФОТО: Олеся Гнатюк Квашені баклажани можна подавати одразу, як охолонуть. Прикрашають зеленню, кільцями цибулі й поливають нерафінованою олією. — У бессарабській кухні використовують багато помідорів, болгарського перцю, баклажанів і цибулі ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 14.09.2015
Смотреть все новости в разделе Баклажан