/ Лента новостей   / Продукция с/х, сырье   / Овощи   / Баклажан  

Новости про баклажаны, новости, подробности относительно баклажанов

Баклажан


Квашені баклажани обмотують стеблами селери - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
Автор: ФОТО: Олеся Гнатюк Квашені баклажани можна подавати одразу, як охолонуть. Прикрашають зеленню, кільцями цибулі й поливають нерафінованою олією. — У бессарабській кухні використовують багато помідорів, болгарського перцю, баклажанів і цибулі ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 14.09.2015


Смотреть все новости в разделе Баклажан