/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Масложировая продукция   / Масло сливочное  

Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного

Масло сливочное


У малиновому тарті використовують приготовлену і свіжу малину - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
Додати масло і збивати близько 15 хвилин, щоб вийшла суміш, схожа на крихти. У маленькій мисці збити яйце і ваніль. Потім ... Присипати цукровою пудрою і подавати зі збитими вершками або морозивом. Залишки тарта накрити і зберігати в ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 20.07.2015


Смотреть все новости в разделе Масло сливочное