/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
В італійські галушки додають гарбуз - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 02.10.2014
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
В італійські галушки додають гарбуз - Gazeta.ua
Gazeta.ua Повторити з рештою тіста. Партіями відправляти ньоккі в каструлю і варити, поки вони не спливуть. Коли всі галушки будуть зроблені, розігріти вершкове масло на середньому вогні. Додати ньоккі в один шар, обсмажувати приблизно 90 секунд. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 02.10.2014
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное