- • Антильский огурец
- • Базилик
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколи
- • Брюссельская капуста
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста белокочанная
- • Капуста краснокочанная
- • Картофель
- • Кольраби
- • Лук
- • Морковь
- • Огурец
- • Патиссон
- • Пекинская капуста
- • Перец овощной
- • Петрушка
- • Помидор
- • Ревень
- • Редис
- • Редька
- • Репа
- • Свекла
- • Сельдерей
- • Топинамбур
- • Тыква
- • Фасоль
- • Фенхель
- • Хрен
- • Чеснок
- • Шпинат
- • Щавель
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Овощи
/ Хрен
Хріновуху настоюють п'ять днів - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 21.07.2014
Новости про хрен, новости, подробности относительно хрена
Хрен
Хріновуху настоюють п'ять днів - Gazeta.ua
Gazeta.ua 150 г хрону кладе у 3-літрову банку. Додає стільки ж меду. — Все доверху заливаю горілкою. Має бути без жодних смаків, прозора. Закриваю банку жерстяною кришкою і відставляю настоюватися п'ять днів. Хріновуха готова. Хрін вбирає горілку ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 21.07.2014
Смотреть все новости в разделе Хрен