/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
Великодню паску печуть на найкращих дріжджах - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 29.04.2013
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
Великодню паску печуть на найкращих дріжджах - Gazeta.ua
Gazeta.ua Температура повинна бути не вище 35 градусів. Борошно — кімнатної температури, не холодне. Його обов'язково треба просіяти. Для замішування тіста бажано використовувати суміш жирів. Якщо брати вершкове масло, то можна додати 1-2 ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 29.04.2013
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное