- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно вівсяне
Рецепт морквяної паски з горіхами і цукатами - UkrMedia Їжа
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.04.2019
Новини про борошно вівсяне, новинки, детальна інформація відносно борошна вівсяного
Борошно вівсяне
Рецепт морквяної паски з горіхами і цукатами - UkrMedia Їжа
UkrMedia Їжа
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Тісто паски готується без дріжджів і за лічені хвилини. Незвичайний рецепт морквяної паски, тісто якої готується без дріжджів і за лічені хвилини. Інгредієнти розраховані на одну порцію, тому вам буде легко розрахувати потрібну кількість, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: - Борошно — 150 г - Цукор — 140 г - Розпушувач — 1 ч. л. - Кориця — 1 ч. л. - Сушена цедра апельсина — 1 ст. л. - Імбир — 0,5 ч. л. - Сіль — 0,5 ч. л. - Мелені волоські горіхи — 50 г - Яйця — 2 шт. - Вершкове масло — 100 г - Морква, натерта на дрібній тертці — 150 г Приготування: Змішайте борошно, розпушувач, спеції і мелен...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.04.2019
Дивитись всі новини в розділі Борошно вівсяне