/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Квасоля  

Новини про квасолю, новинки, детальна інформація відносно квасолі

Квасоля


Для консервування птиці та свинини не беруть морожене м'ясо - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Квасолю готую по іншому. За день її намочую, щоб набухла. Потім на дві третини кидаю в банку. Додаю по столовій ложці рафінованого масла і смаженої цибулі, щіпку червоної меленої перчиці. Квасоля буде трохи пощипувати, але ніжна на смак.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 19.11.2013




Дивитись всі новини в розділі Квасоля