/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа полб'яною
М'яка полента із салямі та адигейським сиром | Гурман - Сайт "Є"
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.03.2018
Новини про крупи полб'яні, новинки, детальна інформація відносно круп полб'яних
Крупа полб'яною
М'яка полента із салямі та адигейським сиром | Гурман - Сайт "Є"
Сайт "Є"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Поленту особливо люблять на півночі Італії в Ломбардії, там її роблять густою, м'якою, і навіть солодкою. Фото: автора ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.03.2018
Дивитись всі новини в розділі Крупа полб'яною