/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Курка залишається найдешевшим м’ясом: ціни в 1,7 разу менші, ніж на свинину — Інститут аграрної економіки - Сегодня
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.02.2019
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Курка залишається найдешевшим м’ясом: ціни в 1,7 разу менші, ніж на свинину — Інститут аграрної економіки - Сегодня
Сегодня
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Станом на 1 лютого 2019 року роздрібна ціна на курячі тушки середньої вгодованості становила 58,01 грн/кг, тоді як роздрібна ціна на яловичину та ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.02.2019
Дивитись всі новини в розділі Яловичина