/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Консервовані продукти
/ Грибна консервація
ВООЗ: перероблене м'ясо таки викликає рак - BBC Ukrainian
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.10.2015
Новини про грибну консервація, новинки, детальна інформація відносно грибної консервації
Грибна консервація
ВООЗ: перероблене м'ясо таки викликає рак - BBC Ukrainian
BBC Ukrainian
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Перероблене м'ясо - бекон, шинка, сосиски - дійсно викликають рак. Про це заявили у Всесвітній організації охорони здоров'я (ВООЗ).
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.10.2015
Дивитись всі новини в розділі Грибна консервація