/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Делікатес до новорічного столу - яловичина Веллінгтон - UkrMedia
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.12.2018
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Делікатес до новорічного столу - яловичина Веллінгтон - UkrMedia
UkrMedia Поки яловичина охолоджується, дрібно поріжте 250 г печериць (або лісових грибів), але різати потрібно дуже дрібно, щоб гриби мали текстуру грубих сухарів. Для цього ви можете скористатись кухонним комбайном, але слідкуйте, щоб гриби не ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.12.2018
Дивитись всі новини в розділі Яловичина