/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно житнє  

Новини про борошно житнє, новинки, детальна інформація відносно борошна житнього

Борошно житнє


Кам'янець-Подільський – одне з найдавніших міст України та ... - uatv.ua



uatv.ua
“Для того, щоб у вас вийшли такі пиріжки, як у середньовіччі, головне правильно розпалити піч, борошно використовувати житнє, сіль за смаком, трішки цукру. Все так, як робили наші предки у XVI-XVII століттях”, – розповідає Олег Шулик, пекар.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.12.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно житнє