/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Субпродукти
Куряча печінка по-італійськи | Гурман | Смачні страви, рецепти газети «Є» та сайту ye.ua - Сайт "Є"
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.07.2017
Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів
Субпродукти
Куряча печінка по-італійськи | Гурман | Смачні страви, рецепти газети «Є» та сайту ye.ua - Сайт "Є"
Сайт "Є"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Дуже смачна, легка й швидка в приготуванні а-ля запіканка, рецептом якої зі мною поділився один знайомий шеф-кухар італійського ресторанчика.
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.07.2017
Дивитись всі новини в розділі Субпродукти