/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Кулінарний світ Тоскани: знахідка для любителів вина та ... - Znaj.ua



Znaj.ua
Біфштекс по-флорентійськи – це ніжна соковита яловичина, яка смажиться без спецій – лише з перцем і сіллю. Туристам варто також спробувати триппу (або рубець) по-флорентійськи, виготовлений з тельбуха. До речі, він має фаст-фудную ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Яловичина