/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ С / г тварини і птиця (живокіст)
/ Свині
Час забивати кабанчика - Слободской край
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.10.2018
Новини про свині, новинки, детальна інформація відносно свиней
Свині
Час забивати кабанчика - Слободской край
Слободской край Таких свиней зазвичай обробляють на шпик, а для засолу і копчення використовують ще шинки і лопатки. Лопаткова частина. Ребра надрубують поперек по лінії, зазначеній на схемі пунктиром. Потім відокремлюють шийну частину і знімають ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.10.2018
Дивитись всі новини в розділі Свині