/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


Рай для шанувальників морепродуктів: рецепт фаршированих мідій - Znaj.ua



Znaj.ua
Розігріваємо духовку до 200 градусів. 2. Відкидаємо будь мідії зі зламаними раковинами і будь-які, які відмовляються закривати при постукуванні. 3. Додаємо вино і петрушку у велику каструлю і доводимо до кипіння. 4. Додаємо мідії і прикриваємо кришкою ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Петрушка