- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Редька
Праздник Корнилье отмечается 26 сентября 2018 года - The Russian Times
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.09.2018
Новини про редьку, новинки, детальна інформація відносно редьки
Редька
Праздник Корнилье отмечается 26 сентября 2018 года - The Russian Times
The Russian Times К примеру, редьку ели обычно в 2 видах: либо натирали на терке, добавляли немного лука, заправляли квасом и постным маслом; либо нарезали мелкими кусочками, обсыпали солью и давали постоять, до тех пор пока не выделится сок. Впрочем, корнеплод являлся пищей нищих людей. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.09.2018
Дивитись всі новини в розділі Редька