/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


Котлета по-киевски: классический рецепт - Znaj.ua



Znaj.ua
Используя острый нож, разрезаем грудку, чтобы их можно было открыть, как книгу сверху вниз. Аккуратно отбиваем филе мясным молотком или скалкой. 3. Повторяем процесс с мини-филе. 4. Для травяного масла помещаем петрушку, масло, чеснок, горчицу Дижон, соль и перец в миску ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.09.2018




Дивитись всі новини в розділі Петрушка