- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно пшеничне
Смачні рогалики з повидлом: їх завжди мало. - UkrMedia
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.08.2018
Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного
Борошно пшеничне
Смачні рогалики з повидлом: їх завжди мало. - UkrMedia
UkrMedia У глибоку миску просіваємо через сито борошно пшеничне, викладаємо пачку розм'якшеного вершкового масла або маргарину, перетираємо руками в крихту. Потім вливаємо дріжджі, додаємо сметану і ванілін. Замішуємо руками тісто. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.08.2018
Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне