/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Кухня вихідного дня. Калушанка пропонує приготувати баривку з кабачків. ФОТО+РЕЦЕПТ - Вікна online
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.07.2018
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Кухня вихідного дня. Калушанка пропонує приготувати баривку з кабачків. ФОТО+РЕЦЕПТ - Вікна online
Вікна online Взяти молоді кабачки. Обсмажити фарш і цибулю, додати помідор, натертий твердий сир, яйце, склянку молока. Вирізаємо з кабачка баривку (бочечку) без дна, бо "дно " піде в начинку, кладемо на пательню і готуємо начинку. Начинка: фарш з цибулею, яйце ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.07.2018
Дивитись всі новини в розділі Фарш