/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
М'ясо по-єврейськи - UkrMedia
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.06.2018
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
М'ясо по-єврейськи - UkrMedia
UkrMedia Тушкуємо м'ясо години півтори-два. яловичина повинна стати дуже м'якою і відвалюватися від кісток, якщо такі будуть. Хвилин за 15 до закінчення гасіння додаємо до м'яса по-єврейськи лавровий лист. Ось і все. М'ясо по-єврейськи повністю ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.06.2018
Дивитись всі новини в розділі Яловичина