- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Шпинат
Куриная грудка со шпинатом - Аргументы и факты
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.05.2018
Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату
Шпинат
Куриная грудка со шпинатом - Аргументы и факты
Аргументы и факты Ингредиенты. (1 порции). Базилик - 1 веточ. Бальзамический крем - 5 г; Картофельное пюре - 200 г; Красный лук - 0.5 шт. Куриные грудки - 2 шт. Масло оливковое - 1 ст.л. Масло растительное - 1 ст.л. Моцарелла - 50 г; Пармезан - 5 г; Петрушка - 1 веточ. Помидор - 1 шт. Сахар тростниковый - 1 ст.л ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.05.2018
Дивитись всі новини в розділі Шпинат