/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Торт «Естерхазі» - НОВА Тернопільська газета
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.04.2018
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Торт «Естерхазі» - НОВА Тернопільська газета
НОВА Тернопільська газета В охолоджений крем додати м'яке вершкове масло. Воно повинно бути кімнатної температури. Збити крем міксером до однорідної повітряної маси, а наприкінці додати три столові ложки коньяку. Зібрати торт, перемащуючи кожен корж кремом. На водяній бані ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.04.2018
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове