/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Торт «Естерхазі» - НОВА Тернопільська газета



НОВА Тернопільська газета
В охолоджений крем додати м'яке вершкове масло. Воно повинно бути кімнатної температури. Збити крем міксером до однорідної повітряної маси, а наприкінці додати три столові ложки коньяку. Зібрати торт, перемащуючи кожен корж кремом. На водяній бані ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 27.04.2018




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове