/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Свинина  

Новини про свинину, новинки, детальна інформація відносно свинини

Свинина


Нежнейшая свинина - Главлист (Блог)



Главлист (Блог)
В большой сковороде на среднем огне, нагрейте 1 столовую ложку масла рапса. Повар свинины отбивает 4 минуты с каждой стороны или до тех пор, пока внутренняя температура не достигнет 160 F. Зарезервируйте четыре свиные отбивные в холодильнике, чтобы приготовить прессованные бутерброды с ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.03.2018




Дивитись всі новини в розділі Свинина