/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно кунжутна  

Новини про борошно кунжутна, новинки, детальна інформація відносно борошна кунжутна

Борошно кунжутна


Що можна їсти у Великий піст – рецепти на кожен день - Факти ICTV



Факти ICTV
В іншій сковорідці розтопіть мед, додайте кешью, перемішайте, щоб всі горіхи були покриті медом, і посипте кунжутним насінням. Обсмажуйте ще 1 хвилину, зніміть з вогню і всипте горіхи в яблука. Перемішайте. Кухонний рушник присипте борошном і тонко ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 28.02.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно кунжутна