/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Сироватка  

Новини про сироватку, новинки, детальна інформація відносно сироватки

Сироватка


15 фактів про український борщ, про які ви могли не знати - Вісті Придніпров'я (прес-реліз)



Вісті Придніпров'я (прес-реліз)
Першими закислювачами для борщу слугували сироватка, кисле молоко, кисла капуста, ягоди або незрілі яблука. Томатна ж заправка з'явилася в українському борщі лише в кінці XIX – на початку XX столітті, коли в Україні остаточно прижилися американські ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.01.2018




Дивитись всі новини в розділі Сироватка