/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Ячмінь пивоварний  

Новини про ячмінь пивоварний, новинки, детальна інформація відносно ячменю пивоварного

Ячмінь пивоварний


Почему так важна температура и откуда у пива аромат цитруса ... - TUT.BY (пресс-релиз)



TUT.BY (пресс-релиз)
Спрос на крафтовое пиво не снижается уже пару лет, и в Беларуси его стараются закрыть маленькие пивоварни. TUT.BY вместе с проектом BeerCap заглянул в такую. Она принадлежит ресторану «Арбат». Здесь делают классические виды пива для этого заведения, а также варят крафт под лейблом Jungle ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.01.2018




Дивитись всі новини в розділі Ячмінь пивоварний