/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно кунжутна  

Новини про борошно кунжутна, новинки, детальна інформація відносно борошна кунжутна

Борошно кунжутна


Локшина Сомен по-тайськи з мідіями та болгарським перцем за ... - Сайт "Є"



Сайт "Є"
Для обсмажування я використовувала кунжутну олію, вона дуже ароматна та смакує у всіх стравах по-тайськи якнайкраще. Також спеціально придбала готовий соус для Пад Тай (до його складу входить тамаріндова паста, рибний соус і сік лайма) ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.10.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно кунжутна