- • Ірегі
- • Борошно
- • Вика
- • Висівки
- • Гірчиця біла
- • Гірчиця жовта
- • Гірчиця чорна
- • Горох жовтий
- • Горох зелений
- • Гречка біла
- • Гречка сира / гречка
- • Гречка смажена
- • Добрива
- • Еспарцет
- • Жито / жито
- • Засоби захисту рослин
- • Квасоля
- • Коріандр
- • Кукурудза
- • Кукурудза цукрова
- • Льон / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Макуха олійних культур
- • Насіння гарбуза
- • Нут
- • Овес
- • Перловка
- • Посівний матеріал
- • Просо жовте
- • Просо червоне
- • Пшениця
- • Пшоно
- • Ріпак
- • Расторопша
- • Соняшник кондитерський
- • Соняшник олійний
- • Сорго біле
- • Сорго червоне
- • Сочевиця
- • Соя
- • Тритикале
- • Ячка
- • Ячмінь
- • Ячмінь пивоварний
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Зернові, олійні, бобові
/ Горох жовтий
ГУРМАН. Как приготовить знаковые восточные блюда - Сайт информационного агентства "Минск-Новости"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.11.2017
Новини про горох жовтий, новинки, детальна інформація відносно гороху жовтого
Горох жовтий
ГУРМАН. Как приготовить знаковые восточные блюда - Сайт информационного агентства "Минск-Новости"
Сайт информационного агентства "Минск-Новости" 100 г гороха (нута), 250 г любого мясного фарша, 250 г батона или лаваша, 2 ст. л. пасты тахини, 300 мл простокваши, небольшая луковица, 4 дольки чеснока, сок 1 лимона, пучок петрушки, 50 г обжаренных кедровых орехов, корица, черный ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.11.2017
Дивитись всі новини в розділі Горох жовтий