- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно пшеничне
Хліб і люди - Україна молода
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.10.2017
Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного
Борошно пшеничне
Хліб і люди - Україна молода
Україна молода Левова частка виробництва (52%) — це хліб пшеничний; на хліб житній i хліб із пшеничного та житнього борошна припадає 33%; на вироби булочні, до яких, до речі, належить батон і багет, припадає 24% від усього виробництва хліба ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.10.2017
Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне