- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
Курник и ботвинник приготовили участники фестиваля «Кухня без границ» в Хабаровском крае - Губерния (www.gubernia.com)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.09.2017
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
Курник и ботвинник приготовили участники фестиваля «Кухня без границ» в Хабаровском крае - Губерния (www.gubernia.com)
Губерния (www.gubernia.com) «Ботвинник – это старое русское блюдо, в которое входят яйцо, куриная грудка, свежие огурцы, свекла, зелень всевозможная: например, петрушка, чеснок, укроп. Можно добавить щавель. Вообще ботвинник очень любили готовить на Руси. Кто победнее, делал его на зеленушке, кто ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.09.2017
Дивитись всі новини в розділі Петрушка