/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ С / г тварини і птиця (живокіст)
/ Бджоли
Мед – користь для здоров'я, вживання та ризики - Інформаційний сайт Прикарпаття
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.07.2017
Новини про бджоли, новинки, детальна інформація відносно бджіл
Бджоли
Мед – користь для здоров'я, вживання та ризики - Інформаційний сайт Прикарпаття
Інформаційний сайт Прикарпаття Мед – це солодка речовина, яка виготовляється бджолами з нектару квіток. Спочатку бджоли перетворюють нектар на мед процесом регургірації та евапорації, після цього запасають його як первинне джерело їжі у воскових сотах всередині ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.07.2017
Дивитись всі новини в розділі Бджоли