- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Баклажан
Як вибрати баклажани - Телеканал СТБ (Блог)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.07.2017
Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів
Баклажан
Як вибрати баклажани - Телеканал СТБ (Блог)
Телеканал СТБ (Блог) Якщо насіння всередині розрізаного баклажана темне, має неприємний запах – це плід краще не вживати в їжу, краще позбутися його – він довго лежав і в ньому накопичилося багато соланіну. Можна зробити перевірку – баклажан розрізати і якщо через 30 ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.07.2017
Дивитись всі новини в розділі Баклажан